Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Κορυφαία συνεργασία για το Ι.ΙΕΚ DOMI!

 
Ο chef Βασίλης Καρούμπας αναλαμβάνει να απογειώσει τον Τομέα Τουρισμού και Μεταφορών!
 
To I.IEK D.O.M.I. έχει τη χαρά και την τιμή μιας μεγάλης συνεργασίας για τη νέα σεζόν. Ο γνωστός σεφ Βασίλης Καρούμπας και μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας ανήκει πια στην κορυφαία ομάδα συνεργατών του I.IEK D.O.M.I., αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση του Τομέα Τουρισμού και Μεταφορών
 
Φέτος, με όσα σχέδια έχει στο μυαλό του να υλοποιήσει ο διακεκριμένος σεφ, ο Τομέας Τουρισμού και Μεταφορών του  I.IEK D.O.M.I. θα εκτοξευθεί στην κορυφή! Πράγματι, η πολύτιμη εμπειρία και η γνώση του χώρου που διαθέτει ο Βασίλης Καρούμπας,  σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα εργαστήρια του I.IEK D.O.M.I. εξασφαλίζουν στους σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού και Μεταφορών, την επιτυχία!
 
Ο Βασίλης Καρούμπας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι σεφ που τον δίδαξαν. Από κείνους ξεχωρίζει τους, Βαγγέλη Κυριαζή, Μιχάλη Αναστασάκη, Βασίλη Δεσύπρη, Σταύρο και Χρήστο Χαψά και τον αξέχαστο αδελφό του Μανώλη Καρούμπα.
 
Σπούδασε στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και στην ελβετική Glion με υποτροφία. Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ως Chef (Astir Palace Elouda Mare, Grand Chalet, Hilton, Intercontinental), σε εστιατόρια (OUI, CAPTAINS, MOORINGS, IDEAL) και σε εταιρείες catering (Papadacos, Swissair, Gate Gourmet, Olympic Catering). Ανάμεσα στις συνεργασίες του συγκαταλέγονται το νοσοκομείο Υγεία και η Gilli Diet, στην οποία διετέλεσε διευθυντής γαστρονομικού τμήματος για δέκα χρόνια. 
 
Οι αγαπημένες του κουζίνες είναι η μεσογειακή, η ελληνική αλλά και η καλή διεθνής.
 
Διακρίσεις: Μέλος της παγκόσμιας οργάνωσης γευσιγνωστών ITQI, αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και μέλος της παγκόσμιας οργάνωσης Αρχιμαγείρων WACS. Ο Βασίλης Καρούμπας είναι ένας από τους συντελεστές της επιτυχίας ώστε να διεξαχθεί το παγκόσμιο συνέδριο Αρχιμαγείρων το 2016 στην Αθήνα.
 
Έχοντας μαζί μας φέτος τον σεφ Βασίλη Καρούμπα, είμαστε σίγουροι πώς θα είναι μια επιτυχημένη χρονιά για τον Τομέα Τουρισμού και Μεταφορών του I.IEK D.O.M.I. με πολλές διακρίσεις για τους σπουδαστές του που θα λάβουν γνώση και εμπειρία από έναν κορυφαίο Επαγγελματία! Ευχόμαστε Καλό Ξεκίνημα! 
 
 
 
Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | E-mail: info@domi-iek.gr | facebook.com/domi.iek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου