Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ανατομικός τεμαχισμός χοίρου!

Μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τους σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης.
 
Οι σπουδαστές της ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης, του Τομέα Τουρισμού και Μεταφορών του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., παρακολούθησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα για το επάγγελμά τους παρουσίαση.
 
Καλεσμένος του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., ήταν σήμερα ο  επαγγελματίας κρεοπώλης,  κος Κων/νος Φραγκόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε μια αναλυτική παρουσίαση, για τον σωστό, ανατομικό τεμαχισμό χοίρου. Ταυτόχρονα ο κύριος Φραγκόπουλος αναφέρθηκε στην ονοματολογία των μερών του χοίρου και της μαγειρικής του αξιοποίησης .
 
Εν συνεχεία οι σπουδαστές μας προχώρησαν στην παρασκευή συγκεκριμένων συνταγών με χοιρινό, ενώ με την ολοκλήρωση της παρουσίασης είχαν την ευκαιρία να προχωρήσουν και σε γευστικές δοκιμές.
 
Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κύριο Φραγκόπουλο, όχι μόνο για την αποδοχή στην πρόσκληση, αλλά και για τις γνώσεις και εμπειρίες, που μετέδωσε στους σπουδαστές μας.
Για όλα μας τα νέα ενημερωθείτε ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου