Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ανατομική Κοπή Κρέατος!

anatomikh-koph-kreatos
Master Class στην Ανατομική Κοπή Κρέατος στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.
Ο κος Γιάννης Κωτσέλης την Τετάρτη 05/03/2014 παρουσίασε στους σπουδαστές του Τομέα Τουριστικών Σπουδών του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. τις εξειδικευμένες του γνώσεις μέσα από την πολύχρονη επαγγελματική και εκπαιδευτική του εμπειρία πάνω στην ανατομική κοπή κρέατος.
Απαντήθηκαν απορίες σε σχέση με τη σύσταση του κρέατος,τη σφαγή, τη συντήρηση και την κατάψυξή του καθώς επίσης αναφέρθηκαν και παράγοντες που αφορούν την γαστρονομική και οικονομική απόδοσή του. Οι μελλοντικοί επαγγελματίες σεφ του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. ενθουσιάστηκαν με τις γνώσεις που αποκόμισαν και συνειδητοποίησαν την σπουδαιότητα της συγκεκριμένης εισήγησης.
Πολλές ευχαριστίες για την συμβολή του, στον Κύριο Γιάννη Κωτσέλη εκ μέρους της διεύθυνσης του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. αλλά και από τους ίδιους τους σπουδαστές!
Ενημερωθείτε ΕΔΩ για όλα μας τα νέα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου