Υλικά
1 τσιπούρα, λίγο πράσο , ντοματίνια, κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ψάρι ώστε να πάρουμε καθαρά τα 2 φιλέτα. Λαδώνουμε
τα φιλέτα και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε σε λεπτές
λωρίδες το φινόκιο το ίδιο και το πράσο. Παίρνουμε τα ντοματίνια και τα
κόβουμε στη μέση. Τα σοτάρουμε όλα σβήνουμε με λευκό κρασί, προσθέτουμε
την κρέμα και αποσύρουμε. Σε ένα τηγάνι θωρακίζουμε τα φιλέτα μας. Τέλος
ρίχνω τα φιλέτα στη σάλτσα μας και σερβίρουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου