Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. στο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ



Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων του Τομέα Υγείας του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, οι σπουδαστές της ειδικότητας Β. Φυσικοθεραπείας επισκέφθηκαν τις πρωτοποριακές και υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ»
 
Με μεγάλο ενθουσιασμό οι σπουδαστές  είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με έναν άρτια εξοπλισμένο φορέα στο χώρο της αποκατάστασης. Άλλωστε, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των σπουδών στην ειδικότητα του Β. Φυσικοθεραπευτή είναι η εξοικείωσή του με πολλά και διαφορετικά περιστατικά που προέρχονται από ατυχήματα ή νοσήματα.
 
Μέσα λοιπόν από την πλήρη ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του υπερσύχρονου Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης και την πρόθυμη ενημέρωση από την πλευρά των εργαζομένων του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ, οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I, απέκτησαν μια πλήρη εικόνα για τις ιδανικές συνθήκες ενός κέντρου που παρέχει την ευαίσθητη υπηρεσία της αποθεραπείας.  Στο τέλος όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι και γεμάτοι όρεξη για ό,τι έχουν να μάθουν στη συνέχεια!
 
 


 
Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | E-mail: info@domi-iek.gr | facebook.com/domi.iek
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου