Ο Τομέαs Τουριστικών Σπουδών του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. διοργανώνει εξειδικευμένο σεμινάριο - Master Class - πάνω στην Ανατομική Κοπή Κρέατος.
Η ύλη του σεμιναρίου είναι:
• Χημική σύνθεση του κρέατος
• Σύσταση κρέατος
• Σφαγή κρέατος
• Ποιοτική απόκλιση του κρέατος
• Κοπή του σφαγίου
• Συντήρηση του κρέατος - Κατάψυξη
Το σεμινάριο θα αναφέρεται επίσης στη γαστρονομική και οικονομική απόδοση του κρέατος.
Οι μελλοντικοί επαγγελματίες Σεφ θα έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να πιστοποιηθούν με έναν ακόμη ισχυρό τίτλο σπουδών (Πιστοποίηση ICT Europe), απαραίτητο για τις σημερινές ανταγωνιστικές συνθήκες στο χώρο εργασίας.
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 3 μήνες.
Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: κα Καραφέρη Λουκία
Διευθύντρια Τομέα Τουρισμού & Μεταφορών Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.
Τηλ. 210 3838160
Ενημερωθείτε ΕΔΩ για όλα μας τα νέα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου