Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Δωρεάν Σεμινάριο “TAPING” !



Ένα εποικοδομητικό δωρεάν σεμινάριο με τίτλο «Taping – Τεχνικές Περίδεσης» για τους σπουδαστές της ειδικότητας Β. Φυσικοθεραπείας του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, με τη μεγάλη ανταπόκριση των συμμετεχόντων! 
 
Η τεχνική «Taping – Τεχνικές Περίδεσης» εφευρέθηκε στην Ιαπωνία και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988. Σήμερα χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο κυρίως για την πρόληψη και αποκατάσταση από τραυματισμούς στα σπορ ή και στον εργασιακό χώρο. Οι ταινίες είναι φτιαγμένες ώστε να προσαρμόζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ιδιότητες του ανθρώπινου δέρματος και η τεχνική είναι πλέον διαδεδομένη  σε όλους τους χώρους άθλησης και αποκατάστασης. 
 
Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη τεχνική αποκατάστασης, που οι σπουδαστές  Β. Φυσικοθεραπείας του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. θα συναντήσουν αρκετές φορές στη συνέχεια της επαγγελματικής τους πορείας. Για αυτόν τον λόγο, μετά το τέλος το Σεμιναρίου, όλοι αισθάνθηκαν τυχεροί και έφυγαν με νέες γνώσεις γύρω από το Επάγγελμά τους και την ανυπομονησία να τις εφαρμόσουν στο μέλλον. 
 
  

 
Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | E-mail: info@domi-iek.gr | facebook.com/domi.iek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου