Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Υψηλής Γαστρονομίας!





Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν οι σπουδαστές Τουριστικών Επαγγελμάτων του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. (Σεφ, Αρτοποιοί, Ζαχαροπλάστες, Υπάλληλοι Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων) την  Πέμπτη 8 Μαΐου 2014. Πρόκειται για την εκδήλωση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη την εβδομάδα 5-11 Μαΐου. H Εβδομάδα Εικαστικής & Γαστρονομικής Τέχνης στο Ίδρυμα Θεοχαράκη είναι μια συνάντηση που γίνεται από τους καλύτερους του είδους με σκοπό την προώθηση της αυθεντικής Ελληνικής κουζίνας και των πλούσιων Ελληνικών προϊόντων! 
 
Οι Executive Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων - στο πλαίσιο του GReat Kouzina - προμηθεύονται προϊόντα Ελλήνων παραγωγών από το ηλεκτρονικό delicatessen yolenis.com και παρουσιάζουν μεσογειακές συνταγές από επτά περιφέρειες/κουζίνες της Ελλάδας: Αιγαίου, Κρήτης, Επτανήσων, Πελοποννήσου, Μακεδονίας & Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας. Από τη 13.00. – 15.00 στο υπέροχο Café Merlin με θέα στον Εθνικό Κήπο, στον πρώτο όροφο του Ιδρύματος Θεοχαράκη, οι σπουδαστές Τουριστικών Επαγγελμάτων του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. γεύτηκαν μοναδικά και πρωτότυπα πιάτα με συνταγές και προϊόντα που χαρακτηρίζουν την κάθε τοπική κουζίνα. Οι επισκέπτες εντυπωσιαστήκαν με τις δημιουργίες από καραμέλα, ζάχαρη, βούτυρο, λαχανικά και σοκολάτα που θύμιζαν έργα τέχνης. 
 
Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες της Γεύσης ήταν εκεί και μαζί τους και οι σπουδαστές Τουριστικών Επαγγελμάτων του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις, εμπειρίες και κυρίως εμπνεύστηκαν για τη συνέχεια του γοητευτικού επαγγέλματος που πρόκειται να ακολουθήσουν. 
 
 
 

 
Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | E-mail: info@domi-iek.gr | facebook.com/domi.iek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου