Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ + ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. στο D.O.M.I. /*FESTIVAL*/



2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ + ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.
στο D.O.M.I. /*FESTIVAL*/ 2014

(Τεχνολόγοι εφαρμογών, Σχεδιαστές Ιστοσελίδων – Web Designers, Tεχνικοί Δικτύων)



 Πιστοί στις υποσχέσεις μας πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του D.O.M.I. /*FESTIVAL*/ 2014 τη  2η Ημερίδα Οικονομίας - Διοίκησης και Νέων Τεχνολογιών.

Μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο τριήμερο νεανικής δημιουργίας οι τελειόφοιτοι σπουδαστές Πληροφορικής + Οικονομίας – Διοίκησης, σας περιμένουν την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 14:30 μ.μ. να παρακολουθήσετε:

  1. Παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών που αφορούν σε  επιχειρηματικά projects με  πραγματικά δεδομένα ώστε  οι σπουδαστές μας να εκπαιδεύονται και να κατανοούν τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της αγοράς εργασίας.
  2. Παρουσίαση του project «Εγκατάσταση και παραμετροποίηση sip server (asterisk)» από τους τελειόφοιτους σπουδαστές των Τεχνικών Δικτύων. Επίδειξη της λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου μέσω κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών χωρίς καμία απολύτως χρέωση.
  3. Παρουσίαση και προβολή της βάσης δεδομένων που σχεδιάστηκε από τους τελειόφοιτους της ειδικότητας Τεχνικού εφαρμογών πληροφορικής, ενισχύοντας την προσπάθεια της ΜΚΟ  «Οικογένεια και Παιδί» να επεξεργάζονται εύκολα και να έχουν πρόσβαση σε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται έτσι ώστε να εξάγουν συμπεράσματα και στατιστικά αποτελέσματα.
  4. ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση και εκπαίδευση επάνω στο πρόγραμμα: DRUPAL Open Source CMS (Content Management Systems). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα Δημιουργίας Δυναμικών Ιστοσελίδων του οποίου η παρουσίαση και μελέτη έγινε από τους τελειόφοιτους της ειδικότητας Web Designers με την υποστήριξη και καθοδήγηση της καθηγήτριας κας Γιαννακοπούλου Αρίστης.

Στην Ημερίδα θα παρευρεθούν και θα χαιρετήσουν εκπρόσωποι της Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα ΕΛ/ΛΑΚ.


D.O.M.I. /*festival*/
3 ημέρες νεανικής δημιουργίας | 11, 12, 13 IOYNIOY 2014
Είσοδος  ελεύθερη

ATTALOS HALL | Ανδριανού 52, Μοναστηράκι (όπισθεν σταθμού ΜΕΤΡΟ)

Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ!

Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 www.iekdomi.gr facebook.com/domi.iek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου