Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

CELESTINO, Final project Γραφιστικής – Εικονογράφησης, Ι.ΙΕΚ D.O.Μ.I.




Final project για τους τελειόφοιτους σπουδαστές
Γραφιστικής – Εικονογράφησης του Ι.ΙΕΚ D.O.Μ.I.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 στις 7:30 μ.μ.

Στον τομέα art & design του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. εισάγουμε τον θεσμό της πτυχιακής εργασίας που πραγματοποιείται σε όλα τα τριτοβάθμια ιδρύματα αλλά δεν προβλέπεται για τα ΙΕΚ. Μέσα από την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας δίνουμε τη δυνατότητα στους σπουδαστές μας να εκπαιδεύονται πάνω σε πραγματικά project ώστε να κατανοούν άμεσα τις ιδιαιτερότητες  αλλά και τις δυσκολίες που προκύπτουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Εγκαινιάζοντας μια νέα και δυναμική συνεργασία με την εταιρεία ρούχων CELESTINO καταλήξαμε στη διαμόρφωση της πτυχιακής εργασίας για το έτος 2013 – 2014 με θέμα:
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
CELESTINO  SUMMER COLLECTION 2014

Έτσι, οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του Τμήματος Γραφιστικής και Εικονογράφησης του Ι. Ι.Ε.Κ. D.O.M.I. κλήθηκαν να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια – μοτίβα υφάσματος καθώς και τα τυπώματα των T-Shirts μιας ενδεχόμενης καλοκαιρινής κολεξιόν της εταιρείας Celestino. Εμπνεύστηκαν από την πόλη που ζουν, από τα συναισθήματά τους, τις αγωνίες τους, την καθημερινότητα τους αλλά και τις προσδοκίες τους και οδηγήθηκαν σε αποτελέσματα πραγματικά δημιουργικά. Ταυτόχρονα, με αυτόν τον τόπο οι σπουδαστές θα κάνουν προτάσεις προβολής (αφίσες, συσκευασία προϊόντων, χαρτί περιτυλίγματος, καρτελάκια ρούχου, ιστοσελίδα κλπ) της εταιρείας CELESTINO στην αγορά ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η έκθεση των έργων των σπουδαστών που φέτος θα έχει τη μορφή εγκατάστασης – installation.

Για την έκθεση των «έργων» επιλέξαμε τον Πολυχώρο ATTALOS HALL στην οδό Αδριανού 52 στο Μοναστηράκι και σας περιμένουμε στο D.O.M.I. /*festival*/ μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο τριήμερο νεανικής δημιουργίας, 11, 12, 13 Ιουνίου 2014. Στόχος μας είναι να εκθέσουμε τις δουλειές των σπουδαστών μας στο ευρύ κοινό αλλά και να συζητήσουμε και γιατί όχι να επιλέξουμε τις εργασίες που θα μπορούσαν να προχωρήσουν έπειτα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η παρουσία σας λοιπόν, την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 στις 7:30 μ.μ. στην έκθεση θα μάς τιμήσει και θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους σπουδαστές μας, για τους οποίους οι εντυπώσεις και τα σχόλια των επισκεπτών είναι πάντα πολύτιμα.

D.O.M.I. /*festival*/
3 ημέρες νεανικής δημιουργίας | 11, 12, 13 IOYNIOY 2014
Είσοδος  ελεύθερη
ATTALOS HALL | Ανδριανού 52, Μοναστηράκι (όπισθεν σταθμού ΜΕΤΡΟ)

Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ!

Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 www.iekdomi.gr | facebook.com/domi.iek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου