Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Λήξη του D.O.M.I. /*festival*/


Λήξη του D.O.M.I. /*festival*/    
3 ημέρες νεανικής δημιουργίας

Art & Design, Cinema & TV, Μόδα & Ομορφιά, Sound & Music, Πληροφορική + Νέες Τεχνολογίες, Τουριστικά Επαγγέλματα, Σεφ ελληνικής & Διεθνούς Κουζίνας, Οικονομία – Διοίκηση, Παιδαγωγικά, Επαγγέλματα Υγείας, Δημοσιογραφία

11, 12, 13 IOYNIOY 2014
ATTALOS HALL | Ανδριανού 52, Μοναστηράκι








Με μεγάλη επιτυχία και τις καλύτερες εντυπώσεις έληξε το D.O.M.I. /*festival*/ . Για 3 ημέρες νεανικής δημιουργίας, 11, 12 και 13 IOYNIOY 2014, εκαντοντάδες επισκέπτες πέρασαν από το ATTALOS HALL στο Μοναστηράκι και γιορτάσαν με τους τελειόφοιτους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. και όλους τους νέους της Αθήνας.

Όλες τις ημέρες, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ το κοινό παρακολούθησε happenings, δράσεις και παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών των τελειόφοιτων που παρουσίασαν ένα μέρος μόνο από όσα έμαθαν τα χρόνια των σπουδών τους.

Το D.O.M.I. /*festival*/ ξεκίνησε με τις παρουσιάσεις των πολύ προσεγμένων πτυχιακών εργασιών των τελειόφοιτων Πληροφορικής και Οικονομίας – Διοίκησης. Ακολούθησε η 2η Ημερίδα Νέων Τεχνολογιών σε συνεργασία με την  ΕΛ/ΛΑΚ, με την παρουσία της ΜΚΟ  «Οικογένεια και Παιδί» για την οποία, οι τελειόφοιτοι Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής σχεδίασαν βάση δεδομένων, ενώ  το πρόγραμμα έκλεισε με τη δωρεάν παρουσίαση και εκπαίδευση επάνω στο πρόγραμμα: DRUPAL Open Source CMS (Content Management Systems. Καθημερινά το κοινό είχε τη δυνατότητα να απολαύσει την ευφάνταστη «Έκθεση Εφαρμοσμένων Τεχνών & Νέων Τεχνολογιών» από τους τελειόφοιτους Γραφιστικής – Εικονογράφησης “Celestino Summer Collection 2014 - Fashion prints & logos”, η οποία προβλήθηκε σε επιτροπή από διακεκριμένους επαγγελματίες και εκπροσώπους της εταιρείας CELESTINO που ενθουσιάστηκαν με τις προτάσεις των παιδιών.

Τη δεύτερη μέρα, οι τελειόφοιτοι Παιδαγωγικών παρουσίασαν την Έκθεση «ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ» με τις πιο περίτεχνες φιγούρες που κατασκευάστηκαν από τους σπουδαστές με φαντασία και αγάπη. Ακολούθησαν τα Επαγγελμάτα Υγείας με έρευνες για την Ευεξία του σώματος και την Ισορροπία του Πνεύματος, καθώς επίσης και συμβουλές για την Ομορφιά και την Υγεία μας. Η μέρα έκλεισε με τις πιο ψαγμένες και πρωτότυπες «Προβολές Σπουδαστικών Ταινιών Μικρού μήκους» (Ντοκιμαντέρ, 3DAnimation, Video art, Videoclip, Videogames) από τον Τομέα Cinema and TV και τις ειδικότητες 3D Animation (Τομέας Art & Design) και Τεχνικός Video Games (Τομέας Νέων Τεχνολογιών – Η/Υ) που ξεσήκωσαν το κοινό!

Την τρίτη και τελευταία μέρα του D.O.M.I. /*festival*/, οι τελειόφοιτοι σπουδαστές Ενδυματολογίας παρουσίασαν τις εμπνευσμένες δημιουργίες τους, με θέμα “Floral”, στο κοινό και σε έμπειρους επαγγελματίες από τον χώρο της Μόδας και της Ομορφιάς σε ένα εντυπωσιακό “Beauty & FashionShow”, με την επιμελεια του εκπληκτικού Μακιγιάζ (με την ευγενική χορηγία της εταιρείας MAC) και των εντυπωσιακών Κομμώσεων από τους τελειόφοιτους σπουδαστές Αισθητικής και Κομμωτικής! Ο Σχεδιαστής Μίλτος μετέδωσε τις γνώσεις του στους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.  οι οποίοι παραγματικά εξέπληξαν! Μαζί τους παρευρεύθηκαν οι διακεκριμένοι Σχεδιαστές Μόδας και Stylist : Δημήτρης Στρέπκος, Κωνσταντίνος Μητροβγένης, Laskaris, Tasos Lazar, Λίλα Νόβα, καθώς επίσης και λαμπερές προσωπικότητες της show biz που καταχειροκρότησαν τους συμμετέχοντες. Μετά το τέλος της πασαρέλας, η Σχεδιάστρια Νικολέτα Μαρμαρινού από τους τελειόφοιτους σπουδαστες Ενδυματολογίας του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. αναδείχθηκε πρώτη και βραβεύτηκε για τη δουλειά της, με τη μεγάλη χορηγία για την πρώτη της επαγγελματική πασαρέλα!

Τη μουσική επιμέλεια της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, είχε ο βραβευμένος μουσικός παραγωγός Νίκος Γκαραβέλας, ενώ  οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους υπέροχους αφρώδεις οίνους BiancoNero, μια ευγενική προφορά της Αμπελουργίας – Οινοποιίας ΤΣΙΛΙΛΗΣ!

Το  D.O.M.I. /*festival*/ γιόρτασε για τρεις ημέρες την επιτυχία των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , μαζί με όλους τους νέους της Αθήνας! Οι επαγγελματίες του αύριο, έχοντας όλα τα εφόδια που χρειάζονται, βγήκαν μπροστά με τις ικανότητες, τα ταλέντα και τα όνειρά τους και τα μοιράστηκαν μαζί μας!  Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. έδωσε το εισιτήριο στους σπουδαστές του για μια επιτυχημένη καριέρα και τους άνοιξε τον δρόμο για την επαγγελματική τους καταξίωση! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές και ευχές για την επιτυχημένη επαγγελματική συνέχεια!









Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ! Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 www.iekdomi.gr facebook.com/domi.iek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου