Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Μεγάλη Επιτυχία της Ημερίδας «Σύγχρονες Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας»!






Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα «Σύγχρονες Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας» που διοργάνωσε το Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. σε συνεργασία με την ManpowerGroup. Στις 17 Ιουνίου 2014, οι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. προσήλθαν με ιδιαίτερη χαρά στοΑμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Σχολείου που πραγματικά ήταν κατάμεστο! Βασικός προσκεκλημένος του ομίλου D.O.M.I. ήταν η κορυφαία εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού ManpowerGroupκαι οι έμπειροι εκπρόσωποί της. 
 
Στο πλαίσιο της ημερίδας οι σπουδαστές μας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την κατάσταση της αγοράς στον κλάδο που τους ενδιαφέρει, καθώς επίσης και για τις νέες συνθήκες και τεχνικές εύρεσης εργασίας που επικρατούν και εξελίσσονται. Παράλληλα, με τη συμβολή των πολύτιμων γνώσεων τηςManpowerGroup, όλοι οι σπουδαστές είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συζητήσουν λεπτομέρειες του βιογραφικού τους και ευκαιρίες καριέρας με διαπιστευμένους συμβούλους ανθρώπινου δυναμικού.
 
Ευχαριστούμε πολύ την κα Λίλιαν Τσέρτου, Talent & Career Management Senior Consultant από την ΜanpowerGroup και τον κ. Δημήτριο Παπαδημητρίου, Σύμβουλο Επιχειρήσεων – Καθηγητή  του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. για τη συμμετοχή τους στην ημερίδα «Σύγχρονες Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας» και την αμέριστη βοήθειά τους στην ενημέρωση των σπουδαστών. Μετά το τέλος της ημερίδας,  όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης και έφυγαν με πολλές πληροφορίες και γνώσεις προς εφαρμογή στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία. 
 
Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., μέσω του Γραφείου Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας, πρωτοπόρησε για άλλη μια φορά και απέδειξε ότι βρίσκεται πάντα κοντά στου σπουδαστές του για τη δημιουργία μιας λαμπρής μελλοντικής καριέρας!
 
 
 
 
 
Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | E-mail: info@domi-iek.gr | facebook.com/domi.iek
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου