Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Λήξη Διαγωνισμού «Όμορφη πόλη»!






«Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν στην πόλη μου»!
Με επιτυχία και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός «Όμορφη πόλη»! Εκατοντάδες νέοι έγιναν ανταποκριτές της νέας ηλεκτρονικής έκδοσης του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., με τίτλο «Όμορφη πόλη» και μοιράστηκαν μαζί μας ένα υπέροχο μυστικό για την περιοχή όπου κατοικούν!
Ένα καλό εστιατόριο, μια νέα επιχείρηση, ένα ωραίο πάρκο, μια ομαδική δράση και άλλα πολλά έγιναν άξια γεγονότα ανακοίνωσης, καλές ειδήσεις που έκαναν τη ζωή μας πιο όμορφη! Οι συμμετοχές ήταν όλες εξαιρετικές, πρωτότυπες και γεμάτες φαντασία! Η επιλογή ήταν δύσκολη, αλλά κατάφεραν να ξεχωρίσουν τρεις ιστορίες οι οποίες κερδίζουν όμορφα δώρα! Οι νικητές είναι οι: 
1. KANABOY TANIA, Ιστορία: Η ΝΕΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ-ΘΕΣγάλα | ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ I.IEK D.O.M.I.
2. ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Ιστορία: ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΛΕΝΟΡΜΑΝ | TABLET και ΜΙΑ ΕΞΑΜΗΝΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ I.IEK D.O.M.I.
3. ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ ΕΛΕΑΝΑ, Ιστορία: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ |ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ I.IEK D.O.M.I.
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Γι’ αυτό ακόμα και οι ψηφοφόροι που μας βοήθησαν με τη συμμετοχή τους είναι νικητές. Μετά από κλήρωση ανάμεσα σε όσους διάβασαν τις καλές ειδήσεις και ψήφισαν για αυτές, προκύπτουν οι τέσσερις νικητές που κερδίζουν πλούσια δώρα! 
1. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
2. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
3. ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΕΥΤΑΞΙΑ
4. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας! Συγχαρητήρια σε όλους για την όμορφη δουλειά και το κέφι σας! Ο διαγωνισμός «Όμορφη πόλη» τελείωσε, αλλά η δική μας όμορφη πόλη είναι πάντα εδώ! Για αυτό μην ξεχνάτε ότι:
“Ποτέ δεν αλλάζουν τα πράγματα με την καταπολέμηση της υπάρχουσας πραγματικότητας. Για να αλλάξει κάτι, χτίσε ένα νέο μοντέλο, που καθιστά το υπάρχον ξεπερασμένο”

Buckminster Fuller. 
Σημείωση: Οι νικητές έχουν ενημερωθεί ηλεκτρονικά και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί τους και τηλεφωνικά.
Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | E-mail: info@domi-iek.gr | facebook.com/domi.iek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου