Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Μυθική Πελοπόννησος»

Για τέσσερις ημέρες, από 5 έως 8 Δεκεμβρίου το κέντρο της πόλης «πλημμύρισε» από άρωμα Πελοποννήσου μέσα από την έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, τουρισμού και πολιτισμού με τίτλο «Μυθική Πελοπόννησος», η οποία διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά στην πλατεία Κλαυθμώνος. 
 
Όπως είναι φυσικό οι σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού και Μεταφορών, του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από ένα τέτοιο γεγονός.
 
Μέσα από την παρουσία τους, οι σπουδαστές/τριες  του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν παραγωγούς από όλη την Πελοπόννησο, οι οποίοι εξέθεταν  τα προϊόντα τους, ενώ παράλληλα παρακολούθησαν και ένα πολύ ενδιαφέρον cookingshow παραδοσιακής μαγειρικής της περιφέρειας, την παρασκευή ζυμαρικών, αλλά και παρουσίαση του «Πελοποννησιακού πρωινού». 
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως στην έκθεση συμμετείχαν 50 επιχειρήσεις από την Αρκαδία, την Αχαΐα, την Αργολίδα, τη Λακωνία, την Ηλεία, την Κορινθία και τη Μεσσηνία, με μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων, όπως λάδι, κρασί, ζυμαρικά, μέλι, τυροκομικά προϊόντα, γλυκά κουταλιού, αρωματικά φυτά, βότανα κλπ,  αλλά και τρείς Δήμοι της Πελοποννήσου με δικό τους περίπτερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου