Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Όλοι κερδίζουν!


Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. και μετά τη Λήξη των διαγωνισμών Tattoo και Professional  Make up! Με μεγάλη επιτυχία έληξαν οι διαγωνισμοί για τα Σεμινάρια Tattoo και Professional  Make up, τόσο στο Facebook του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. όσο και στο www.govastileto.gr . Λόγω μεγάλης συμμετοχής, ανεξάρτητα από τους πέντε νικητές, όλοι όσοι έλαβαν μέρος θα απολαύσουν 20% έκπτωση για την παρακολούθηση των Σεναρίων.
Σχετικά με την Τέχνη του Tattoo (Επαγγελματικά σεμινάρια δερματοστιξίας 27 ωρών), διδάσκουσα θα είναι η πολύ έμπειρη Ρεββέκα Γιαννοπούλου, της οποίας τα χέρια εμπιστεύονται οι λάτρεις των tattoos.
Το Σεμινάριο Professional Make Up Art (διάρκειας 45 ωρών) οργανώνει η Beauty Academy του ομίλου D.O.M.I., με εισηγητές τους καλυτέρους μακιγιέζ και με την υποστήριξη της MAC.
 Σκοπός και των δύο μοναδικών Σεμιναρίων ομορφιάς είναι να προσφέρουν εξειδίκευση και να σας κάνουν κορυφαίους Επαγγελματίες του χώρου!
Όλοι οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν με τους καταξιωμένους εισηγητές Tattoo και Make up Artists στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., Μαυροκορδάτου 1 – 3 στον 5ο όροφο, τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014, στις 5 μ.μ.

Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | E-mail: info@domi-iek.gr | facebook.com/domi.iek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου