Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Γραφιστική και Μόδα στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I!



Μετά την επιτυχία που είχαν οι παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνώντου Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., οι δουλειές των τελειόφοιτων Γραφιστικής και Εικονογράφησης με θέμα "CELESTINO Summer Collection 2014, Fashion Prints + Logos" κέρδισαν τις εντυπώσεις με το επαγγελματικό επίπεδο και την φαντασία που τις χαρακτήριζε!
 
Μεγάλα site και blog έσπευσαν να παρουσιάσουν τα εκπληκτικά αποτελέσματα των τελειόφοιτων σπουδαστών του  Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., αναδεικνύοντας τόσο τη δουλειά των παιδιών, όσο και το επιτυχημένο έργο του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.!
 
Διαβάστε το άθρο που δημοσίευσε το FashionWay:
 
Γραφιστική και Μόδα από τους τελειόφοιτους του ΙΕΚ D.O.M.I! Τί δημιούργησαν πάνω σε t-shirts της εταιρείας Celestino!
 
Φέτος  οι σπουδαστές του Τμήματος Γραφιστικής του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ι.Ε.Κ. D.O.M.I., για μια ακόμη φορά αποφοίτησαν και παρουσίασαν μία εικαστική έκθεση που έχει να κάνει με την πτυχιακή τους εργασία, η οποία φέτος συντελέστηκε με την συνεργασία της εταιρίας σχεδιασμού και παραγωγής ενδύματος ”Celestino”.
 
Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του Τμήματος Γραφιστικής του Ι.Ε.Κ. D.O.M.I. κλήθηκαν να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια για τα τυπώματα των T-Shirts μιας ενδεχόμενης κολλεξιόν της εταιρείας Celestino. Εμπνεύστηκαν από την εποχή που βιώνουμε, τα συναισθήματά τους, τις αγωνίες τους, τα προσωπικά τους βιώματα και οποιοδήποτε άλλο ερέθισμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα αποτέλεσμα πραγματικά δημιουργικό. Για την παρουσίασή τους επιλέχθηκε ο Πολυχώρος Attalos Hall στην οδό Αδριανού 52 στο Μοναστηράκι, όπου οι δημιουργίες των φοιτητών παρουσιάστηκαν ως εγκατάσταση-installation και όχι μόνο.
 
 
Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο Fashion Way ΕΔΩ.
 
 
 
 
Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | E-mail: info@domi-iek.gr | facebook.com/domi.iek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου